Вход

 

Заключителни събития по Програмата за подкрепа на студентски иновации. Подробности можете да намерите в секция Новини

За нас

Програмата за подкрепа на студентски иновации се управлява от Институт "Отворено общество" – София (ИОО - София) в партньорство с Фондация Микрофонд - София. И двата партньора са независими неправителствени организации с опит в управлението на програми за предоставяне на безвъзмездно финансиране.

Институт "Отворено общество" – София е българска неправителствена, нестопанска организация за осъществяване на дейност в обществена полза с над 25 годишен опит в предоставянето на безвъзмездно финансиране в подкрепа на гражданския сектор в България. От създаването си през 1990 година Институтът се застъпва за демократизацията на обществено-политическия живот, работи за разширяването на гражданските свободи и за спазването на основните човешки права и подпомага укрепването на институциите на гражданския сектор. ИОО – София е сертифициран по стандарта ISO 9001.

 

Фондация Микрофонд - София е основана през май 2002 г. и е правоприемник на Програма "Микрокредитиране" на Фондация "Ресурсен център" – София. От 2010 година насам Фондация Микрофонд - София изпълнява проект "Reduce the Impact of Financial Crisis on Young People Through Encouragement of Employment and Entrepreneurship and Support of Students Innovation". Проектът се осъществява с подкрепата на Извънредния фонд (Emergency Fund) на Фондации Отворено общество.

 

 

 

 

 


Институт "Отворено общество" - София

ул. Солунска 56, София 1000, България
телефон: (+359 2) 9306619
email: studentsinnovations@osi.bg
web address: www.osi.bg

 
Фондация Микрофонд - София

ул. Св.св. Кирил и Методий 118-120, София 1202
телефон: (+359 2) 813 78 10
email: info_mfsofia@mikrofond.bg
web address: www.mfsofia.ngorc.net 

 

 


 

Общи условия за ползване на сайтовете на ИОО-С  |  Политика за защита на личните данни  |   Политика за бисквитките

 

Powered by Sirma Solutions GSC